المقادير:
نص دجاجة مسلوقة او دجاج بانية حسب الكمية
4:5 حبات بطاطس مسلوقة ومهروسة
بشامل
اي نوع جبن للحشو رومي او موتزاريلا او كيري او شيدر
بصل..ثوم
بهارات ملح وفلفل
الطريقة:
نجيب نص الدجاجة المسلوقة في ورق لورا واعواد قرفة خشبية وبهارات ننسلها من بعض ونخليها شرائح ونصفر بصل وفصين ثوم ونحط عليهم الدجاج انا اضفت كمان قطعة دجاج بانية متبلة بس حطيتها في الاول قبل الدجاج المسلوق عشان تستوي ونحط البهارات ملح وفلفل وقرفة وحبهان
ونجيب البطاطس المسلوقة ومهروسة نبهرها ملح وفلفل وممكن ريحان مجفف بيعطي طعم جميل ممكن الاستغناء عنه ونكوره ونحشيه اي نوع جبن متوفر او خليط من الجبن مع العلم ان الجبن الكيري بيعطي طعم رائع جدا انا حشيته موتزاريلا
نكون احتفظنا بشوية من البطاطس المهروسة علي جنب ونفرشها بالشكل دة في طبق الفرن
ونضيف عليه الدجاج المبهر و الناضج مع البصل والثوم
ثم نضيف كور البطاطس المحشوة بالجبن
ونكون عملنا البشامل بالطريقة المعتادة ويفضل يكون خفيف ونضيفه علي كرات البطاطس
ونضيف الجبن الموتزاريلا علي وش الصينية
وندخلها الفرن علي درجة حرارة متوسطة 190 حتي يحمر الوجه
ودة الشكل بعد النضج
جربووه لانو مررررررررره روعه اكيد من يدي انا ومامتو اكيد بيكون حلو